lauantai 14. toukokuuta 2016

Totta vai tarua?

Yö alkoi hämärtää ja syksyisen oloinen, harmaa, sumuinen ilta sai minut istahtamaan Youtuben äärelle. Halusin löytää vakuuttavan oloisia videoita paranormaaleista tapahtumista ja jakaa videot kanssanne.

Löysin paljon materiaalia, joista osa on selkeästi väärennettyä, esimerkkinä mainittakoon video, jossa mies esitteli "riivattuja nukkejaan". Videossa yksi nukeista katsoo sivuun, mutta hetken kuluttua sen katse tuijottaakin lasittuneena suoraan eteenpäin. Tuollainen tapahtuma olisi ollut pelottava, mikäli video ei katkeaisi juuri ennen kun nukkea näytetään uudelleen. Miehellä on ollut hyvä aika kääntää nuken silmät tuijottamaan minne vaan. Noin törkeän selkeää huijausta en halunnut jakaa, mutta alla jakamissani videoissa on joitakin aidontuntuisia, kammottavia tapahtumia.

Totta vai tarua? Siihen en ota kantaa, vaan annan jokaisen päättää itse.
Myös Nuke's Top 5 on listannut edellä olevat kaivosvideot Top 5 todellisiin kummitusvideoihin. Nuke's Top 5 on tulkinnut kaivoksesta kuuluvan äänen sanovan: "Why trespass? Are you prepared to die? Who are you? You went too far forward, near us. Now go!".

Aitoja tai ei, nostattivat nämä kylmiä väreitä kiemurtelemaan selkääni pitkin. Ja kun vähiten sitä odotin, katse keskittyneesti tietokoneen näytöllä, pamahti selkäni takana jokin. Päätin julkaista nämä videot ja poistua nopeasti työhuoneesta, josta on ennenkin kuulunut selittämättömiä kolahduksia ja ääniä (lue lisää: Kuolleet eivät koputa).

Yksin kotona tänä yönä. Tulen katumaan, että katsoin näitä videoita.

Kauniita unia kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö asia askarruttamaan - ota yhteyttä ja kommentoi!