sunnuntai 13. marraskuuta 2016

11.11. klo 11:11

Kuluneen puolen vuoden aikana olen lähes joka päivä törmännyt numeroihin 11 11. Numerot ovat hypähtäneet eteeni kalenterin päivämäärissä, digitaalisen kellon näytöllä tai moottoritiellä ohittamani rekan kyljessä. Jossain vaiheessa noista numeroista muodostui mielessäni 11. marraskuuta klo 11:11. Mitä silloin tapahtui?

Olen kuullut ihmisistä, jotka ovat alkaneet törmäillä tiettyihin numerosarjoihin ja kyseiset numerot ovat jollain tapaa kietoutuneet myöhemmin heidän elämäänsä, hyvässä tai pahassa. Joku on lotonnut toistuvilla numeroillaan, voittanut ja saanut tietää sairastavansa syöpää - jonka hoitoihin hänellä ei olisi ollut varaa ilman lottovoittoa. Joku on nähnyt tietyt numerot, jotka ovat myöhemmin paljastuneet hänen puolisonsa kuolinajaksi. Sattumaa vai paranormaalia, tarkoituksellista viestimistä?

Skeptikot selittävät ilmiötä sillä, että ihmisten kiinnittäessä huomionsa tiettyihin numeroihin, luulevat he näiden numeroiden olevan "viestejä" tai "merkkejä", vaikka he tosiasiassa näkisivät muitakin numeroita yhtä taajasti. He vain ovat sattuneet painamaan nuo numerot päähänsä. Kuulostaa järkevältä teorialta siihen asti kunnes numeroiden takaa paljastuukin jotain suurempaa, jokin uskomaton yhteensattuma. Paranormaalin teorian mukaan toistuvat numerot todella ovat merkkejä jostain suuremmasta, että jokin voima saa ihmisen katsomaan tiettyyn suuntaan, jotta hän varmasti huomaisi elämälleen merkittävät numerot. Oli kyseessä sitten jonkun edesmenneen rakkaan yritys varoittaa tai ohjeistaa, tai jotkin muut yliluonnolliset voimat.

Yksi paranormaaleista teorioista on astrologinen näkökanta asiaan, jonka mukaan universumi yrittää toistuvilla numeroilla viestittää jotain. Kun aiheeseen syventyy tarkemmin, löytyy teoria jopa "enkelinumeroista". Kyseisen teorian mukaan toistuvia numeroita ja niiden näkemistä ohjaavat enkelit. (Lue lisää: Luxonia - enkelinumerot tai Voice.fi - artikkeli enkelinumeroista)

Perjantaina 11. marraskuuta heräsin aamulla levottomana ja työpäivästä tuli melkoisen raskas. Aamulla vakaa aikomukseni oli kiinnittää huomiota mitä tapahtuisi kellonajan 11:11 ympärillä, mutta ajaessani kotiin huomasin, että olin unohtanut koko asian kiireessäni. Mitään erikoista ei mielestäni ollut tapahtunut. Jatkoin aiheeseen paneutumista ja luin selityksiä numerosarjalle 11 11.

Astrostyle-sivuston mukaan toistuvat numerot ovat kosmisia viestejä, ja näkemäni numerot tarkoittavat, että olen kulkemassa oikeaan suuntaan, olen oikealla polulla. Mainittiinpa siellä jopa, että olisin eräänlainen "valontuoja", jonka tarkoitus täällä on avartaa ihmisten tietoisuutta. Sinänsä hassu sattuma, näin paranormaalin blogin kirjoittajana.

Numeroiden 11 11 ympärille kietoutuu suurempiakin maagisia kuvioita, sillä jotkut ihmiset tekevät toivomuksen aina nuo numerot nähdessään. Jo muinaiset Maya-intiaanit asettivat painoarvoa kyseiselle numerosarjalle, sillä he ennustivat maailman sellaisenaan loppuvan 21.12.2012 klo 11:11 ja uuden maailman syntyvän tuona hetkenä. Jonkinlaista magiikkaa nuo numerot siis sisältävät, vaikka muutoin niillä ei olisikaan sen suurempaa merkitystä.

Sattumaa, viestejä tuonpuoleisesta vai enteitä tulevaan?

Rehellisesti sanottuna en tiedä itsekään mitä uskon. Ainoa asia jonka voin sanoa varmaksi on se, että perjantai-illan jälkeen en ole törmännyt enää kyseisiin numeroihin, vaikka ne aikaisemmin hyppivät jollain tapaa silmilleni lähes päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö asia askarruttamaan - ota yhteyttä ja kommentoi!